X Image
X Image

Réva vinná bílá - Prim v kontejneru - roubovaná

+ Stolní odrůda
+ Barva plodů: jasně žlutá
+ Plody dozrávají: od poloviny září

Réva vinná bílá - Prim v kontejneru - roubovaná má velice příjemné aroma s nádechem muškátu. Jedná se o oblíbenou odrůdu jak u zahrádkářů, tak také u velkopěstitelů. Tato vinná réva má původ v Maďarsku, a hrozny dorůstají do velikosti 200-300g. Dobře odolná proti chorobám a mrazům. Je vhodná do všech vinařských oblastí. Vinnou révu kterou nabízíme je zakořeněná v plastovém květináči a vyvázaná k dřevěnému kolíku.  Vinná réva je roubovaná.

Informace pro osobní vyzvednutí: Pokud máte o VINNOU RÉVU zájem, prosíme udělejte si objednávku přes náš eshop, a zadejte osobní vyzvednutí. Né vždy máme všechny odrůdy k dostání přímo v našem zahradnictví, a to z důvodu již předcházejících objednávek a nebo velkého zájmů naších zákazníku. Ihned jak bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí, budeme Vás informovat emailem. Objednávka bude připravena z 90% k vyzvednutí ihned. U některých odrůd nejpozději do dvou pracovních dnů. Děkujeme za pochopení a spolupráci. V případě nejasností, nás neváhejte kontaktovat.

Jak pěstovat vinnou révu:

Réva vinná má velice ráda teplá podnebí a sluneční svit. Z toho důvodu vždy vybíráme stanoviště orientováno na jižní, či jihovýchodní nebo jihozápadní stranu, chráněnou před větrem, v průběhu dubna až května. Rostliny se dají také velice dobře pěstovat ve skleníku či foliovnících, Vinné révě prospívá když je půda ve které rostlina roste dobře pohnojena. Půda by měla nejlépe obsahovat fosfor, draslík, hořčík a vápník. Vhodné hnojivo je Cererit. Vinná réva roste ve dlouhých šlahounech, proto je dobré rostlinu vysadit k opoře aby se mělo po čem pnout. To znamená: plot, pergola, zeď, pletivo, atd. První rok při výsadbě je zapotřebí sazenici vinné révy pravidelně a důkladně zalévat. Po dobrém zakořenění rostliny, lze rostlinu tvarovat podle Vaší potřeby. Vinná réva je mrazuvzdorná. Námi prodávané sazenice vinné révy jsou důkladně zakořeněny v květináči a navázány na dřevěný kolík. Hnojivo pro vinnou révu naleznete po kliknutí zde.

  • Dostupnost: PŘEDPOKLÁDANÝ TERMÍN PRODEJE A PŘÍJEM OBJEDNÁVEK - ZAČÁTEK DUBAN 2024.
  • Typ zboží: Réva vinná
  • DPH: 12 %


Cena 130  Kč ( 116,07 Kč bez DPH )